Sunne blåbærmuffins
Disse er perfekt når du har lyst på noe godt som også er sunt!
De er glutenfri, og kan også enkelt gjøres laktosefri - så disse er svært allergivennlig, i tillegg til at de er supersaftig og gode.
Til 6-7 muffins trenger du:
2 egg
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
80 gram frosne blåbær
150 gram vaniljekesam (laktosefri ved behov)
100 gram havregryn (glutenfri ved behov)
2 ts SukrinSirup Gold, evt honning eller lønnesirup
Topping:
1/2 boks Philadelphiaost (laktosefri ved behov)
5 ss sukrin melis (evt vanlig melis)
Ferske blåbær
Fremgangsmåte:
Rør sammen eggene, og tilsett resten av ingrediensene. Benytt gjerne en kjøkkenmaskin til dette.
Fordel røren over i 6-7 muffinsformer.
Stek de i ovnen på 175 grader i 25-30 min.
Avkjøl på rist.
Lag fyllet, smør på muffinsene og topp det hele med blåbær til slutt!