Sunne blåbærmuffins

Disse er perfekt når du har lyst på noe godt som også er sunt!

De er glutenfri, og kan også enkelt gjøres laktosefri - så disse er svært allergivennlig, i tillegg til at de er supersaftig og gode.

ferdiglaget blåbærmuffins på fat

Til 6-7 muffins trenger du:

  • 2 egg

  • 1 ts bakepulver

  • 1 ts vaniljesukker

  • 80 gram frosne blåbær

  • 150 gram vaniljekesam (laktosefri ved behov)

  • 100 gram havregryn (glutenfri ved behov)

  • 2 ts SukrinSirup Gold, evt honning eller lønnesirup


Topping:

  • 1/2 boks Philadelphiaost (laktosefri ved behov)

  • 5 ss sukrin melis (evt vanlig melis)

  • Ferske blåbær


flere ferdiglaget muffins på fat hvor en er delt i to

Fremgangsmåte:

  1. Rør sammen eggene, og tilsett resten av ingrediensene. Benytt gjerne en kjøkkenmaskin til dette.

  2. Fordel røren over i 6-7 muffinsformer.

  3. Stek de i ovnen på 175 grader i 25-30 min.

  4. Avkjøl på rist.

  5. Lag fyllet, smør på muffinsene og topp det hele med blåbær til slutt!


Previous
Previous

Fylt paprika

Next
Next

Kyllingsatay