Søtpotetsalat med spinat og fetaost

Dette er digg! 🎉🍃🍠

Salaten kan spises som den er (varm som kald), eller brukes som tilbehør til sommerens grillmat, kjøtt eller kylling.

søtpotetsalat på et hvitt fat med spinat, fetaost og vårløk

Dette er hva du trenger:

  • Søtpotet

  • Olivenolje

  • Maldonsalt

  • Timian

  • Spinat (ruccola og grønnkål er også fine alternativer)

  • Fetaost (bruk laktosefri ved behov)

  • Vårløk


Fremgangsmåte:

  1. Skrell og del søtpoteten i passende biter.

  2. Ha den utover et stekebrett, ha over litt olivenolje, salt og timian.

  3. Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 20 min (steketiden avhenger litt av mengde og på ovnen - så følg med på slutten).

  4. Fordel det hele på et fat dekt med spinat, søtpotet, fetaost og vårløk.


ferdiglaget søtpotetsalat med en gullgaffel ved siden av

Tips!

Ønsker du en mer mettende og proteinrik salat er det fint å tilsette belgvekster som bønner, kikerter eller linser. Vipps har du et fullverdig måltid på 1-2-3.


Previous
Previous

Falafel med raita

Next
Next

Tips til 17. mai frokosten