Tips til 17. mai frokosten

Mini-cupcakes med havre og banan, fylt med yoghurt og friske bær. Naturlig glutenfri og perfekt søtet med smak av kanel.

Og! Det beste er at de er gjort på 1-2-3, krever lite planlegging og består av få ingredienser.

ferdiglaget mini-cupcakes pyntet med bringebær, blåbær og norske flagg

Til 8 stk trenger du:

  • 1 banan

  • 1 ss honning

  • 1 ts kanel

  • 1 dl havregryn


Topping:

Valgfri yoghurt (naturell er helt supert), bringebær og blåbær.


ferdiglaget mini-cupcakes på et fat pyntet med friske bær og norske flagg på en blå duk

Fremgangsmåte:

  1. Mos banan sammen med de andre ingrediensene i en blender/kjøkkenmaskin.

  2. Fordel røren i 8 små muffinsformer. Lag et lite hull på midten til fyll senere.

  3. Stekes midt i ovnen på 220 grader i ca 15 min. Avkjøles på rist.

  4. Når de er kalde, ta de ut av formen (bruk gjerne en kniv så de ikke blir ødelagt i bunn).

  5. Topp med yoghurt og friske bær.


Previous
Previous

Søtpotetsalat med spinat og fetaost

Next
Next

Vannmelonkake