Tips til 17. mai frokosten
Mini-cupcakes med havre og banan, fylt med yoghurt og friske bær. Naturlig glutenfri og perfekt søtet med smak av kanel.
Og! Det beste er at de er gjort på 1-2-3, krever lite planlegging og består av få ingredienser.
Til 8 stk trenger du:
1 banan
1 ss honning
1 ts kanel
1 dl havregryn
Topping:
Valgfri yoghurt (naturell er helt supert), bringebær og blåbær.
Fremgangsmåte:
Mos banan sammen med de andre ingrediensene i en blender/kjøkkenmaskin.
Fordel røren i 8 små muffinsformer. Lag et lite hull på midten til fyll senere.
Stekes midt i ovnen på 220 grader i ca 15 min. Avkjøles på rist.
Når de er kalde, ta de ut av formen (bruk gjerne en kniv så de ikke blir ødelagt i bunn).
Topp med yoghurt og friske bær.