Enkel fingermat

Her kommer et lite tips til tapasbordet, eller enkel fingermat. Gjør det klart på forhånd om du skal ha gjester, og så er det bare å nyte!

enkle pinner med salami, tomat, mozzarella og basilikum med grønn pesto

fingermat med salami, mozzarella, tomat og basilikum

Enkelt og godt!

Pinnene er enkle å lage, og smaker ekstra godt med en deilig dipp ved siden av. Her er det brukt grønn pesto, men aioli er også et godt alternativ.


Ingredienser:

  • Salami/Spekeskinke

  • Små cherrytomater (gjerne i forskjellige farger)

  • Basilikum

  • Små kuler med mozzarella


Fremgangsmåte:

Sjekk at salami, skinke og tomater er i passende størrelse i forhold til pinnene du har. Når alt er klart er det bare å tre de på i ønsket rekkefølge, og dandere de over på et fat. Oppbevares i kjøleskap fram til servering.


Grønn pesto

Server pinnene med grønn pesto.

Lag den selv, eller gjør det enkelt og kjøp den ferdig! 😉


tapaspinner med salami, mozzarella, tomat og basilikum

Previous
Previous

Hjemmelaget SPICY kjøttboller

Next
Next

Havrecookies med sjokolade