Eggerøre med cottage cheese og ristede nøtter

Denne eggerøren er en fest! 🎉😄

Den er laget med cottage cheese og toppet med ristede nøtter, tranebær og gressløk - en herlig kombinasjon av gode smaker.

eggerøre på et blått fat toppet med nøtter, tranebær og gressløk med en gullgaffel ved siden av

Til 1 porsjon:

  • 2 egg

  • 1 ts smør (velg laktosefritt ved behov)

  • 2 ss cottage cheese (velg laktosefri ved behov)

  • Salt

  • En neve nøtter (for eksempel hasselnøtter/valnøtter)

  • Tørket tranebær

  • Hakket gressløk


Fremgangsmåte:

  1. Rist nøttene litt i stekepannen før du setter de til side.

  2. Visp sammen eggene, tilsett kaldt smør og salt.

  3. Stek eggene i en stekepanne på svak varme med stadig omrøring til en kremet konsistens.

  4. Tilsett cottage cheese, ristede nøtter, tranebær og gressløk.


ferdiglaget eggerøre på et lyseblått fat

Bon appétit!

Nyt eggerøren som den er, eller med noe godt brød eller deilige rundstykker ved siden av.


Previous
Previous

Allergivennlig gulrotmuffins

Next
Next

Ingefærshot