Bruschetta

Lei av tung julemat, og lyst på noe fargerikt, lett og digg? Isåfall kan jeg anbefale bruschetta! Det er supert å lage på brød som begynner å bli litt tørt - så har du noen rester liggende… kjør på! Det kan fint serveres som en forrett, men funker også veldig godt til lunsj. Og det tar virkelig ikke lang tid å lage!

ferdiglaget brødskive med bruschetta toppet med fersk basilikum på et blått fat

Til 2-3 skiver trenger du: 

  • 2 store tomater, eller 10 små

  • 1/2 rød chili

  • 1/2 rødløk

  • 1 ts balsamicoeddik

  • 1/2 ss olivenolje

  • 1 fedd hvitløk

  • Salt/Pepper

  • Fersk basilikum


Fremgangsmåte:

  1. Finhakk tomater, løk og chili og ha det over i en bolle.

  2. Ha over olje, balsamico og en neve hakket basilikum. 

  3. Smak til med salt og pepper.

  4. La det stå og trekke noen minutter til smakene får satt seg. 

  5. Smør litt olivenolje på brødskivene, og stek de i pannen til de får en gyllen skorpe. Gni deretter et hvitløksfedd over skivene (smaker supergodt)! Er du derimot ikke så glad i hvitløk, dropper du bare denne biten.. 😉

  6. Ha fyllet over brødskivene og NYT!




Previous
Previous

Hummus

Next
Next

Sjokoladesmoothie