Bananvafler
Disse anbefales! 🍌🫐🧇🥞
Om du vil ha en forandring i matpakka, eller noe enkelt å servere når du har besøk.. Disse fungerer! De er like gode kalde som varme, og de holder seg også godt i kjøleskap i et par dager. I tillegg er det en veldig fin måte å bruke opp slitne, brune bananer på.
Til 4 vaffelplater trenger du:
2 egg
1 banan
1 dl havregryn (bruk glutenfri ved behov)
Salt (ca 1/4 ts)
Smør til steking (bruk melkefritt ved behov)
Litt vann (ca 2-4 ss)
Fremgangsmåte:
Kjør alle ingrediensene i en blender eller kjøkkenmaskin (stavmikser fungerer også). Tilsett litt vann så de blir stivere og enklere å steke. Bruk godt med smør under steking, og la vaflene avkjøle seg på rist (om du ikke spiser de rykende, ferske rett ut av vaffeljernet).
Nyt vaflene som de er, med rømme og syltetøy, eller test ut min favoritt; litt ekstra smør og friske bær! 😋😋🫐
Allergivennlige vafler:
Glutenfri
Melkefri