Grønnsaksvafler

Supersunne vafler som er spekket med grønnsaker, fiber og mye næring.

Jeg lover - disse vil du prøve!

vaffel på blå tallerken med grønn paprika og salat

Til 4 plater trenger du:

  • 200 gram revet gulrot (cirka 3 middels store gulrøtter)

  • 1-2 never spinat (frossen spinat fungerer også godt)

  • 4 egg

  • 50 gram havregryn

  • 10 gram chiafrø

  • 1 ss olivenolje

  • 1 ts bakepulver

  • 1/2 ts salt


Fremgangsmåte:

  1. Start med å vaske, skrelle og raspe gulrøttene.

  2. Bland sammen eggene i en kjøkkenmaskin/stavmikser.

  3. Tilsett resten av ingrediensene, rør godt og la røren stå og svelle i 10-15 min.

  4. Stek vaflene med litt olje eller smør, og la de avkjøles på rist før du har på ønsket pålegg.


Her er vaflene fylt med smør, bladsalat, ost, paprika og spirer. Men de er også veldig gode bare med litt ekstra smør!


NB! De er best kalde - og fungerer derfor også supert til matpakker og/eller turmat.


Previous
Previous

Hjemmelaget granola

Next
Next

Ostesmørbrød